Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei og hå, etter 12 dager inn i det nye året var det omsider på tide med en splitter ny tråd for året i møtet. Reglene er som de aller fleste vet de samme som før, men jeg (eller Elguaje som skrev det i fjorårets tråd) repeterer det igjen:

IKKE SPOIL Dersom du absolutt trenger å gjøre det legger du saken i link og markerer tydelig med SPOILER, da skal nevnte link heller åpenbart ikke diskuteres i tråd. Ordentlige skader, suspensjoner, osv er i mine øyne ikke spoilere. Røpe hvem som snart er tilbake i ringen, hva som skjer på show som er pre taped, osv er spoilere!

Per idag er det disse som sitter med gull i fanget:

RAW: WWE Champion - Drew McIntyre US Champion - Bobby Lashley RAW Womens Champion - Asuka RAW Tag Team Champions - The Hurt Business (Cedric Alexander & Shelton Benjamin) (Mr.Money In The Bank) - The Miz

SmackDown: Universal Champion - Roman Reigns Intercontinental Champion - Big E SD Womens Champion - Sasha Banks SD Tag Team Champions - The Dirty Dawgs (Dolph Ziggler & Robert Roode)

NXT: NXT Champion - Finn Balor North-American Champion - Johnny Gargano Cruiserweight Champion - Santos Escobar Womens Champion - Io Shirai Tag Team Champions - Danny Burch & Oney Lorcan

Så får vi se hvem som fortsatt er champions når 2022 kommer på døra, selv tror jeg det kommer til å se veldig annerledes ut. La oss håpe dette året er mye kulere enn det vi hadde, vær snille med hverandre og følg reglene.

God tråd!

3
0,9k kommentarer

Salihovic

Jeg er ikke helt enig i det første, men det er ikke langt unna! Og jeg har bare sett de SD som har vært i 2021, ellers har jeg fulgt med ved hjelp av Fightful så jeg kjenner til karakterer og story osv!

Vet at Paul Heyman har stor påvirkning og det ser man, strålende stykke mann! Roman er jo DEN største stjernen innenfor wrestling pt

Og ja, du har 100% poeng der. Burde skjedd på siste SD før RR. Så hadde man hatt cliffhanger der. DA kunne det vært 100% juice. HVA skjer på RR?

1

Crabsen

HVA skjer på RR?

Ikke godt å si, føler begge Rumble matchene i år er relativt åpne, selv om det har seilet opp et par favoritter. Daniel Bryan er mitt pick foreløpig for mens, mens Bianca på damenes side, men er langt ifra sikker på noen av de.

Når det gjelder Roman vs KO, så tipper jeg Pearce med et uhell koster KO matchen. Roman mister ikke det beltet før Mania, og tror samtidig heller ikke de går for nok en clean seier over KO. Pearce kommer vel ut for å prøve å jevne oddsen eller stoppe Roman fra å maltrakere KO, men ender opp med å kødde til alt.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Film

Film

Bilde

Fotball - Garderoben

Fotball - Garderoben

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Laster...