Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her er min siste sak. Ikke helt ferdig. Fornøyd med noe mens noe annet må muligens forandres:

https://www.youtube.com/watch?v=jToZ2XmSano

2
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Wizzard

Riktig det, Yamaha burde gitt han en stjerne:)

1

Wizzard

Jeg kan gi deg første bokstaven,en fyr som har betydd veldig mye for meg og som har gitt uttallige musikk på veldig kjente filmer.

V

1

En_ganske_snill_mann

V

Med etternavn Papathanassiou...derav Yamaha CS-80'en ;)

1

Wizzard

Ja, Magic music maker har en mod som heter Revolta 2 der du nærmest kan tilnærme soft synth eller datalyder til det du ønsker. Har såvidt begynt å lære det programmet men er veldig fornøyd sålangt.

1

En_ganske_snill_mann

Hvem er det som har inspirert deg her? Jeg kjenner igjen mye fra 70-og 80-tallet, og jeg mistenker at vi har hørt på mye av det samme i gamle dager.

1

En_ganske_snill_mann

OK, så det er soft-synth'er du har brukt. Selvfølgelig kan jeg ikke bedømme lydbildet over de små høyttalerne i MacBook'en min, men jeg syns da har fått til en bra retro-sound på dette!

1

Wizzard

Hvilket program mener du Jeg bruker Magic music maker. Har spilt inn endel av lydene selv(solo instrumentene du hører) og har også spilt inn synth lydene selv mens endel(begynnelsen) består av sound loops. En god blanding kan man si. Sitter her med noen ikke helt bra headsets så er ikke 100% sikker på at lydbildet er bra. Derfor beta versjon etc. Den ligger også på soundcloud i wav format(heter tomkrist der).

1

Lignende temaer

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Film

Film

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Maskorama

Alt om Maskorama

Laster...