Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er hemmeligheten bak LSKs snuoperasjon?

Her må kyndige folk med et analytisk blikk hjelpe meg. Jeg har hørt om 3-4-3 og energi i spillergruppa vi ikke har sett på mange år. Hva tror dere?

5
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bearwithme

Virker som en del sultne spillere. Samtidig har man fått inn en solid trener som gjør jobben sin. Jeg tror en tur nede i slummen førte til en del frittalende diskusjoner i Lillestrøm, men gjorde også at man forstod sin plass (noe de kanskje ikke gjorde tidligere), og har dermed litt mindre krav til trener som heller kan fokusere på å gjøre jobben sin.

4

Pugachev

Geir Bakke, Petter Myhre, Jon Knudsen og resten av teamet! For en gjeng!

2

InsVerderben

Kan bare istemme med påstanden om at Bakke har gjort dette til et lag og fått nødvendig backing av ledelsen som har tilrettelagt for det og forstått hva som er viktig. Alle virker å trives meget godt og det materialiserer seg på banen og gjenspeiles i resultatene. Meget gledelig, kan ikke huske sist jeg så et så godt LSK-lag og bekymrer meg mer over VGD sin nye layout. Sliter noget med å orientere meg...!

2

Pugachev

Med seier over TIL i neste kamp ser det meget bra ut. Vi slet hjemme mot TIL i fjor, og må nok ikke overvurdere våres styrker her. Blir nok en tett og jevn kamp.

1

Pugachev

I dag var vi sutlne og aggressive. Stopperne våre lå etterhvert riktig for å demme opp løpene fra flere på samme side. Vi gjorde en tellefeil på 2-2, men var ellers stødig bakover.

1

Pugachev

LSKs gode form fortsetter. Nå er det Glimt som skal til Åråsen. Det blir spennende å se hvordan det går. Vi er halvveis i sesongen og har like mange poeng som Glimt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...