Jeg var veldig lenge ganske frustrert over dette. VGD var et av Norges beste åpne forum hvor en kunne være anonym og ha brede meninger. Der var meget dyktige debattanter. Og diskusjonene kunne bli interessante og dype.
Nå er der 2-3 igjen fra den flotte tiden. Alle andre har gått til et annet forum som jeg ikke skal nevne navn på. viser seg at dersom man gjør det blir man utestengt herfra.
Men der lever "gamle VGD" i sitt beste jeg.
Nå er der et par nye her som sneier innom fra tid til annen. Et par faste som er koselig å ha her selvfølgelig.(frode57 fks, som jeg stort sett alltid er uenig med, men som er veldig hyggelig å diskutere med).

Så gamle VGD er nok for godt dødt ja. Jeg og flere andre av de gamle traverne prøvde gjentatte ganger å forstå det nye formatet. Vi prøvde og konkluderte at det var en kraftig tilbakegang og at det ble så rotete og forvirrende med så mange poster at 95% bestemte seg for å flytte til et annet forum.
Da jeg skrev til VGD fikk jeg egentlig veldig arrogante tilbakemeldinger om at det var alle vi som var problemet og ikke VGD. Det var vi som burde følge dem 10 år tilbake i tid og respektere deres utviklere.
Denne utrolig arrogante holdningen, er og grunnen til at mange ikke engang orket å gi dette noe særlig sjanse.

Her er min personlig misstanke at personlig ære for utviklere eller ansvarlige redaktør står høyere enn at selve siden overlever. Selv når de fikk bekreftet at 90% av all aktivitet var forsvunnet nektet de å gå tilbake til det som fungerte.
Nå er det ingen som bryr seg lenger. VGD vil nok mest sannsynlig dø helt ut om litt, eller bli et dårlig tilfeldig sted hvor noen randome folk stikker innom fra tid til annen. Men noe miljø her finner du ikke.

Blomster, begravelse og minnestund har vi hatt for lenge siden.
Jeg benytter selv anledningen til å trappe ned forum tiden. Så for min del passer det at jeg stikker hodet inn her en eller et par ganger i uken.

4
Laster...