Nå har flere medier omtalt denne saken og skrevet klart og tydelig hvor folk har dratt. Dersom VGD fortsetter å sensurere dette og utestenge personer, så vil jeg vurdere en anmeldelse mot VG for brudd på ytringsfriheten.
Det er ikke et slikt media vi ønsker i Norge hvor vi blir utestengt for å nevne en fullt lovlig internettside.
Dette har bare vært smålig og pinlig fra VGD sin side fra dag en. Jeg har skrevet dette til dem ved flere anledninger. De har bare svart med at det er oss brukere det er noe galt med og at folk vil komme tilbake.

Nå godter jeg meg nesten at de falt på egen arroganse.

Jeg foreslår at VGD bare legges ned. Eller så må ledelsen, eller sjefredaktøren byttes ut. Helt klart at det er der problemet ligger.

En større egotripp skal man lete lenge etter. Håper du leser dette Gard Steiro. Du er alene ansvarlig for å ha ødelagt VGD. Bra gjort. Men det mest pinlige er at du er urokkelig ved dine dårlige valg. Det viser at du ikke bare er en dårlig leder, men har lite innsyn i hva folk vil ha.

Den som holder Gard Steino i jobb er og ansvarlig her.
Vi har sagt dette i 1 år nå, og nå begynner andre medier og si det samme vi har mantret siden omleggelsen. Men VGD og deres pinlige ledere setter sin egen stolthet over VGs 20 år gamle produkt. Skam dere.

Jeg er IKKE redd for å bli utestengt for å kritisere redaksjonen.
Vi burde så absolutt utfrodret VGD om det de driver på med faktisk er lovlig. Denne spinnville utestengingen de har bedrevet. Det minnet mer om hat enn moderering.

6

Dette gjelder ikke bare VGD. Nettavisen kom nylig med nye debattregler,
sitat: . . . . . "Vi krangler ikke på reglene. Tenk deg at du sitter ved Nettavisens kjøkkenbord og diskuterer. Det er vi som bestemmer hva som er god folkeskikk i vårt hus". Her gjelder altså heller ikke ytringsfriheten, kun Nettavisens kriterier for god folkeskikk. Det verste er at avisen ikke en gang gidder å definere reglene for "god folkeskikk".

3
Laster...