Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kjærester er utdebattert?

hjobbels
hjobbelsInnlegg: 570
21.04.08 04:47
Er det ut å være kjæreste for tida? Ut å ha kjæreste eller å ønske seg kjæreste?

Jeg syns det er en stor skamplett at VGs moderatorer har klart å plassere noe så viktig som kjærlighet, kjærester og det som hører dertil under kategorien "Utdebattert". Jeg reagerte ikke bare i vantro, men mistro til hele antropien. Hvordan skal det gå med Norges unge piker og jensemenn når den ledende avis leder oss til den oppfatning er kjærester er utdebattert. Det kan bare gå en vei, ad undas, og vi ser konturene allerede. Det er på forumet backstage det beygnner og det sprer seg som sveltihjel under middelalderen.

Snart er oppfatningen overalt. Så snart den har foten innenfor en avis, finner den veien videre. Det neste er banken og kanskje de smarte villaene på vestkanten. Tilslutt Universitetet og Nasjonalgalleriet!

GoRan_R
GoRan_RInnlegg: 1246
21.04.08 23:38
Nei, men sjekk alle de andre tingene de har om dette emnet, feks.Samboere og Samliv...
-YNWA(0o,)
Ribbentrop
RibbentropInnlegg: 1079
22.04.08 23:38
Det er jo dette som er den gjennomgående feilen for mange kjærester i dag. De flytter inn sammen altfor fort, og forholdet blir platt og satt.
Man skal ikke på død og liv sette likhetstegn mellom kjærester og samliv. Dette er sykt. En syk trend som må reverseres.
samanthacassandra
samanthacassandraInnlegg: 19
17.07.08 14:16
helt enig!
kjærster må ikke bo sammen..
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg