Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Russefeiringen burde vært forbudt!

NYTT TEMA
Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:07
basjen skrev:
I Oslo er det ikke engang lenger lov til å spille på uteanlegg, og det er noe de aller, aller fleste overholder, så bråket er ikke lenger noe stort problem.


-----------------------------
Jeg har selv bodd rett ved der russen feiret (ikke Oslo), og det var enkelte netter, særlig kanskje natt til 1. og 18. mai, hvor det bråket ganske bra. For det første mener jeg at det var mitt eget valg å bo så sentralt, hvor støy i helger, og særlig i russetiden, til tider kunne gå ut over nattesøvnen. Men det var ikke værre enn at jeg kunne dytte "soviro" i ørene og sove en ganske rolig natt likevel. Bor du sentralt i en større by så må du også tåle at det hører med litt støy i perioder! Dessuten, hvis vi ikke kan tåle at folk er forskjellige, hvilket samfunn ender vi opp med da?? Vil vi ha et samfunn hvor alle er grå og kjedelige, uten egen meninger og egne interesser?

Så fort det er snakk om litt støy, enten fra vei, fly, mc-gjenger, russ, gressklippere, ja det meste, så har du alltid noen som krever at støyen flyttes vekk. Resultatet er stort sett at andre må "slite" med støyen i stedet. Men det bryr ikke syterne seg om, de bryr jo bare om seg selv.

Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:09
majalill skrev:
Russefeiringen; en endelig bekreftelse på at oppdragelseog skule er helt ute av kurs i Norge


---------------------
Nei, for DINE unger ville vel aldri oppført seg slik?

Jeez!


Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 09:15
hvorfor skal det aksepteres av samfunnet? spesiellt når en gjeng drittunger "feirer" at de har ruset seg gjennom 3 år på en drittskole?

Russen burde bli flyttet til etter 5 års masterstudier på universitet eller lignende. Da har du grunn til å "feire", ikke etter vdg skole som alle forventer du har i bunnen i dag.

Latterlig.
Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:18
griseknoen skrev:
hvorfor skal det aksepteres av samfunnet? spesiellt når en gjeng drittunger "feirer" at de har ruset seg gjennom 3 år på en drittskole?


-------------------------
Er du litt fordomsfull og intolerant, eller? ALLE ruser seg?

La nå for f..n unga ha det litt gøy en periode i livet sitt. Du hadde kanskje ikke så mange venner selv, men la nå ikke det gå ut over andre!

Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 09:22
for all del, de kan ha det gøy. Det innbefatter at de er utenfor synsvidde i hele mai ideelt sett. Problemet er at de tror de kan fare frem akkurat som de vil, og det synes jeg blir feil. Jeg er kanskje ikke så fjortis som deg i huet som samler på russekort fortsatt, så jeg finner russen mindre morsomme for hvert år som går.
Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:34
Det handler ikke om hva du eller jeg foretrekker. Jeg var aldri russ selv, og ville uansett ikke engang deltatt på feiringen om jeg hadde vært det heller. Jeg har aldri vært noen festtype i grunn. Så det handler ikke om mine preferanser.

Det handler mer om å akseptere at folk har forskjellige lyster og meninger enn meg. Dette har tydeligvis DU et problem å akseptere. Men det viser vel hvor lite tolerant du er. Du er sikkert den som kjefter på ungene i gata fordi de spiller fotball også, du? Det er sånne som DEG jeg ville fjernet fra mitt boligstrøk...

Snakker vi lovforbud og trakasering, så blir det noe helt annet. Men det hører til unnatket, selv om du tror noe annet.

Get a life!

Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
vettug06
vettug06Innlegg: 532
26.04.08 09:41
Hvorfor skal bortskjemte norske drittunger forlenge en allerede alt for laaaang tenåringsperiode uten ansvar, og som kun skal være gøy. Er ikke videregående 3 år med russefest fra før da?
Når man ser at disse klyseavskummene (sitat Jan Guillou) bruker millionbeløp på festen så får man håpe at Norge får en kraftig resesjon i økonomien. Og at disse barna får kjenne på annet enn økonomisk høykonjuktur, og lære seg at livet er annet enn fest, morro og pappas penger.

vettug06
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 09:45
Ja nettopp. Får jeg dermed ikke lov til å ytre mine meninger da fordi du har andre oppfatninger av saken og du tror du vet best om dette? Du høres ut som en bitter drittruss.

Er du sånn i arbeidslivet også da må du være et helvete å jobbe med.
Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:48
Så Vettug skal nekte sine egne barn å ha det gøy tre uker?

Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 09:49
Helt riktig vettug06, NOEN må få med seg at det er IKKE NOE å "feire" at man har fullført noe som anses som absolutt minimum av utdanning man trenger i Norge i dag. HADDE det vært etter 5 år på høyskole eller universitet men IKKE en vanlig A4 vdg utdannelse!

Folka som ler best er vel de som selger russeeffektene, de ler hele veien til banken fordi idiotungdom handler over styr i 3 uker all slags dritt.

Skrulling
SkrullingInnlegg: 3977
26.04.08 09:55
Jeg er totalt uenig med ditt syn, men du har all rett til å mene som du vil. Men det betyr ikke at du har rett til å kreve at andre skal tilpasse seg dine meninger og ditt liv. Vi må alle ta hensyn, men vi må få lov å ha et liv også. Balanse og toleranse, godeste Grisekno.

Alt selvsagt innen rimelighetens grenser, selvfølgelig. Vi snakker ikke om retten til å begå lovbrudd og trakassering nå. DET er nemlig en annen diskusjon!

Det er forskjell på å FORBY en type adferd og å be folk oppføre seg! DU vil forby, jeg vil at de skal oppføre seg. Hva er minst tolerant, tror du?

Mvh,
________________________
██▓▒░ SKRULLING ░▒▓██
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 09:58
Jeg ytrer bare mine meninger på et offentlig forum jeg, kjære skrulling. Ikke noe galt i å lufte ideer og tanker om hvordan ting burde være. Ha en fortsatt fin dag!

griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 10:17
Hva når det ene av mulighetene dine ikke fungerer? ...og du vet det allerede? Har overhodet ingenting med toleranse å gjøre det. Sunn fornuft kalles det.

Kardemommeby-taktikken din fungerer ikke i den virkelige verden, hvorfor fatter ikke enkelte folk sånne åpenbare ting?

trondbeb
trondbebInnlegg: 22
26.04.08 10:33
Jeg synes det er flott att de har flyttet de inn i skauen jeg da. Der kan de rulle seg rundt i møkka og gjøre det de vil akkurat som i grisebingen. Håper denne inngjerdingen fortsetter.
Chuck_N
Chuck_NInnlegg: 295
26.04.08 10:40
Vettug, hvorfor skal live være noe annet enn fest morro og penger?
Bare fordi du ikke får det til?
Kan ikke ha det for godt, er heller andre som ikke har det godt nok..
tinnyme
tinnymeInnlegg: 12806
26.04.08 10:41
Husker før i tiden når de brølte rundt og dummet seg ut på Strøget i København og selv innbilte seg at de var kule når de vitterlig virket som om de hadde rømt fra en lukket anstalt.

Håper de har sluttet å reise på turer og å vise seg frem i andre land for det var
piiiiiinlig å være norsk i Danmark med disse avskyelige drittungene av noen russ på besøk.

Fornedrende at nordmenn alltid skal vise frem at de aldri har, eller kommer til å få
begreper om drikkekultur slik som resten av det siviliserte Eruropa.

Annet å vente at nordmenn har fått tilnavnet fjellaper?
Chuck_N
Chuck_NInnlegg: 295
26.04.08 11:05
Haha, for danskene er så sivilisert med alkohol..
-juppi-
-juppi-Innlegg: 6834
26.04.08 11:10
Var på klassefest for noen år siden. Blåruss fra samme skole det skrives om i innlegget. I min klasse har de utdannet seg til professorer, og de har ikke fått jobb. De sitter enda med gjeld etter russefeiringa. he...
Vet ikke hva som er verst jeg. Russefeiringa eller at de ikke får jobb etter sin utdanning. ?
Selv valgte jeg helsesektoren.
messersmith
messersmithInnlegg: 1
26.04.08 11:27
Du Viking......

Kjære vene...ser ikke akkurat ut til at du har holdt deg borte fra kraftige rusmidler heller....maken til fabling!!!
Russen for 20 år siden var overhode ikke noe bedre enn idag. De "hadde" seg på offentlige steder de også, og var det noen "cola-striper" til overs så feide de gjerne over de i tilegg!

Kan aldri tenke meg at politikerne regelrett vil skyte istykker forholdet til sine kommende velgere, mer sannsynlig at de avgiftsbelegger moroa...det er sånn de løser problemer her i landet.

Nei, du får legge bort terylene-buksene og nylon-skjortene for vinteren nå, og nyte våren. Så får du ta en sving innom Skaugum på 17 mai, og vinke til den tidligere "E-poppende" kronprinsessen vår...er du heldig så er kanskje den hasj-røykende svogeren hennes der også...HURRAAA :D


messersmith
Kjetil_e
Kjetil_eInnlegg: 22615
26.04.08 14:10
Ser overhode ingen grunn til å vise respekt for en gjeng drittunger som gir blanke faen i alle andre. Lager et helvetes bråk, mobber barn og det som værre er.

Russ er og blir en pest og en plage for folk og bør derfor forbys
MentalMind
MentalMindInnlegg: 11942
26.04.08 14:11
Da jeg var russ spredte jeg glede blant de små som kom løpende og fikk russekort...

Tror du har et litt skjevt syn på russen, Kjetil.
Kjetil_e
Kjetil_eInnlegg: 22615
26.04.08 14:28
Har opplevd alt for masse bøllete oppførsel fra disse drittungene som ikke ved hva god oppførsel er. Og slettes ikke har det minste forståelse for at folk fatisk trenger å sove.

Og det er ikke uten grunn at politiet her sier at årets kull er det aller værste på mange år.
Bolla_0
Bolla_0Innlegg: 1
26.04.08 15:00
Ærlig talt! Det provoserer meg så kraftig når folk sier sånt!
Greit, russen bråker litt, men det er faktisk snakk om 2-3 uker EN gang i året! La ungdom få være ungdom, og feire at de er ferdig med 13 år på skole.Hvis russen går langt over streken, så selvfølgelig kan folk få gripe inn, men det eneste de gjør er å uttrykke seg selv.

Jeg synes det er kjempe koselig å høre musikk og glade ungdommer, jeg er russ om 2 år selv, og gleder meg noe helt sykt!
En annen ting som jeg kan være enig i, er at ungdommer bruker ekstremt mye penger på russefeiringen, men hvis de vil gjøre det, så må jo de få lov til å bruke så mye penger de selv vil, det skader ingen.

Så, la ungdom få være ungdom! 2-3 uker med støy, det overlever dere!
88modell
88modellInnlegg: 1
26.04.08 15:57
fortell meg så hvordan de har tenkt til å gjøre dette. det er ikke ulovlig å kjøre i kjøretøy så lenge de er eu godkjent, man har frihet til å kle seg som man selv ønsker, og man står også fri til å holde egne fester og arrangementer. dette gjelder for alle norges innbyggere. du må da klart skjønne at disse lovene ikke kan endres. og jeg må også påpeke hvor overraskende ignorant du er på emnet for kun å være ti år eldre enn meg. her er det virkelig en om ungdommens råskap mentalitet som råder. jeg SKAMMER meg over at det finnes så sneversynte nordmenn som deg som suger til seg alt av rykter og ekstreme uttalelser fra media og ikke har kapasitet til å vurdere ting fra flere synspunkt eller tenke selv. men for guds skyld, fortsett med å drømme om et samfunn som innskrenker befolkningens frihet.
Kjetil_e
Kjetil_eInnlegg: 22615
26.04.08 16:27
Politiet kan stoppe alt av fester og andre markeringer som skjer i det offentlige rom. Skolene kan nekte elever å gå med russeklær (er faktisk skoler som gjør det idag) Er ikke noe problem for en skole å nekte en vær russelignende aktivitet på skolen faktisk. Brudd på skolens regler null eksamen, nekte å gjøre som politiet sier, inndragning av bil, annlegg og førerkort.
raspeballe
raspeballeInnlegg: 1093
26.04.08 17:58
er nok bare de som ikke hadde det noe fett i russentiden (taperne og en del kristenruss) som krever at den skal forbys. russetiden er viktig for de normale. man trenger å være litt villbass før man slutter på videregående.
Hyrro
HyrroInnlegg: 20608
26.04.08 18:22
return_of_drakkar skrev:

Og dette skal være landets framtid?

------------------------------------------------

Det ser dårlig ut så lenge russefeiringa planlegges og starter lenge før avlagt eksamen. For mange er fest og moro blitt viktigere enn skolegang.
griseknoen
griseknoenInnlegg: 345
26.04.08 18:55
ja, for du må "feire" at du kan selge pølser på esso'n med det ubrukelige vitnemålet ditt fra en vdg skole.....veldig viktig å "feire" at man har dopet seg gjennom 3 år på skole utover minimumskravet i Norge. Nei forby dritten.
FuNniE
FuNniEInnlegg: 897
26.04.08 20:01
Latterlig griseoen. Hva mener du med at man har "dopet seg gjennom 3 år på skole" ??? Var du russ selv? Eller ble du banket opp av russen? Da har du hatt møte med noen idiotiske russ, også skal du dømme alle nord og ned?
raspeballe
raspeballeInnlegg: 1093
26.04.08 21:47
det er så tydelig at folk ikke skjønner hva man faktisk feirer som russ. jada, i seg selv er ikke vitnemålet store greiene, men det lar en begynne på universitet, høyskoler og lignende. etter videregående går folk hvert til sitt. klasser som har gått sammen i flere år, og folk en kanskje har kjent helt siden barneskolen reiser nå til alle deler av landet, kanskje til og med utlandet, for å gjøre nye ting. man splittes rett og slett opp. dette er snakk om en siste fest sammen, for mange års skolegang sammen. dette er viktig, så får man selv være litt overbærende selv om en selv på sin tid ikke hadde noen å ha russebil sammen med.

"dope seg gjennom tre år på skole". "forby dritten". at det går an å skrive noe så teit
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg