Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Russesanger

NYTT TEMA
Simsor
SimsorInnlegg: 1
14.04.10 20:14

Enhver russebuss med respekt for seg selv har sin egen eller flere låter. Disse spilles i bussen når den kjøres rundt og det er stor prestisje å ha den råeste låten. Noen satser partylåt, andre mer rolige og "chille" låter som kan spiller på nachpiel eller dagen derpå.


Personlig mener jeg at en russelåt skal være en partylåt og den er ikke bra før den også spilles utenfor din egen buss. Det vil si. At andre enn de som "er med på den" spiller den på fest. Dette kan veldig mange busser klare med sine enorme budsjetter, men det er allikevel noen som skiller seg ut i mengden!


Det jeg egentlig vil er at du skal poste din favorittrusselåt for 2010-kullet her! De to låtene jeg vil dele med dere velger jeg fordi de kommer fra en VAN! Altså bare en bil. Det er i grunn imponerende at vanen har mer enn én sang i seg selv, da det er veldig få vaner som i det hele tatt har låt, så derfor poster jeg begge for å vise poenget mitt!

 

David Branch - The Red Bull 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=uzYGpVN2gAI

Låten kan virke litt kjedelig ved første gjennomhøring men første gang jeg hørte den på et skikkelig anlegg tok det virkelig av! Hørte den på utestedet Top Notch i Tønsberg, da den rikskjente DJ'en Andy North spilte der i vinter. Konge stemning!

 

Den andre låta til gjengen er heller ikke i toppsjiktet vokalmessig, men fy faen som den tar av hvis du hører fra andre minuttet og ut!

http://www.youtube.com/watch?v=jpwt6ibfDVg

 

Sånn! Nå er det din tur til å presentere råe russesanger (altså sanger som er for en van eller buss)! Gleder meg til russetiden!

tojaa1
tojaa1Innlegg: 50
16.04.10 12:52

http://www.youtube.com/watch?v=nUHYrI4uawE

Dette må vel være den beste buss-sangen jeg har hørt!

tojaa1
tojaa1Innlegg: 50
Bæsjemannen
BæsjemannenInnlegg: 438
22.04.10 23:11

sorry postet feil 

(Innlegget ble redigert 22.04.10 23:12)

Kvitlauk
KvitlaukInnlegg: 6498
24.04.10 20:34
tojaa1: http://www.youtube.com/watch?v=nUHYrI4uawE

Dette må vel være den beste buss-sangen jeg har hørt!

Ketil er den utvilsomme kongen her, ja. ;-) Fantastisk sang. Vi hadde egentlig tenkt å spørre han om å mekke vår sang, men vi var litt seint ute.

Klikk for å gå tilbake til toppen