Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

valgopplsutni og eldre gjorde utslaget for hillar

NYTT TEMA
ksoftware
ksoftwareInnlegg: 10912
09.01.08 11:05
middle-age damer og eldre har en endens til å stemme på sjarmerende mannlige politikere eller på en av deres egne(skjønn, alder etc)--deretter stemmer de mest sannsynlig på dne personen de kjenner igjen ved navn--hillary og mccain er begge gjengangere når det kommer til navngjenkjennelse, og ihvertfall clinton.

mange av disse damene har særdeles lite innsikt i politikk, etc men desverre ser det ut som at media har vekket mange av disse opp fra sofaen gjennom den siste tiden med forferdelig fokus på NH, fått dem inn i valglokalene.

ermathi
ermathiInnlegg: 9841
09.01.08 17:00
Dette synes jeg var dagens dårligste forklaring. Veldig bra at de ble mobilisert i så fall, hva får deg til å tro at ungdom har mer greie på politikk enn middelaldrende? Vitner om umodenhet å hevde noe slikt.
october
octoberInnlegg: 41415
09.01.08 17:04
En forklaring som kan være litt mer interessant er forholdet mellom New Hampshires mange uavhengige velgere, og Obamas suverene meningsmålinger dagen før. Mange uavhengige har vaklet mellom Obama og McCain blir det hevdet, og med Obamas seier tilsynelatende sikret, kan flere ha valgt å stemme i det republikanske primærvalget.

På den annen side hadde vel McCain tilsvarende ledelse på meningsmålingene i forkant, så det spørs vel hvor stor forklaringsgraden er.
ksoftware
ksoftwareInnlegg: 10912
09.01.08 19:04
det er et faktum at eldre damer har en tendens til å velge sjarme for baseringen av valg, enn politisk agenda, og de stemmer oftest på folk som de kjenner godt av fra før av enn nye kandidater etc.
Klikk for å gå tilbake til toppen