Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Venstre & Kristelig Folkeparti

NYTT TEMA
toreslordahl
toreslordahlInnlegg: 892
19.09.09 02:53

Folket BØR forvente at disse to partiene i god tid før neste stortingsvalg, aller helst før kommunevalget også bestemmer seg for om de er SOSIALISTER eller IKKE.

Det som skjedde under årets valgkamp ved at det borgerlige samarbeidet ble rasert av disse to partiene er fullstendig uakseptabelt. Her har vi venstrevelgere som ikke kan være sikre på om de stemte borgerlig eller sosialistisk. Noe annet alternativ eksisterer nå ikke!

KRISTELIG FOLKEPARTI og VENSTRE må ta seg sammen, at KRF bør framtre som ærlige tar jeg som en selvfølge at Venstre lyver er vel strengt tatt ikke unormalt.

Aller best er det om disse to datt under en litt mere utfordrende sperregrense slik at vi slipper slike dobbeltløpere i fremtiden!

Takket være disse er vi GARANTERT sosialistisk styre av Norge i nye fire år!

jwbacke
jwbackeInnlegg: 4160
19.09.09 07:10

Det beste er å overse at Venstre og Kristelig Folkeparti finnes, og — for å være på den sikre side — stemme på Høyre. Da vet man hva man får.

(Innlegget ble redigert 19.09.09 07:11)

puma1
puma1Innlegg: 21155
19.09.09 10:11

I Norge stemmer vi på partier. Ikke på blokker. Hva som er borgerlig og hva som er sosialistisk er vel ikke så veldig klart. F eks har det borgerlige Senterpartiet valgt å samarbeide med sosialdemokratene i Ap og SV. Og et stadig gjenvendende spørsmål er hvorvidt FrP er et borgerlig parti. Carl I Hagen brukte konsekvent begrepet "de ikke-sosialistiske partiene" om partiene til høyre for Arbeiderpartiet.

Det må jo være opp til hvert enkelt parti å vurdere om de ser seg tjent med å binde seg til en samarbeidspartner før valget eller om de vil avvente valgresultatet før de bestemmer seg.   

Kero79
Kero79Innlegg: 4251
19.09.09 13:28

Stemte Venstre og heller Jens en Jensen men hadde vært bedre å fått Erna uten Jensen.

Reformisten
ReformistenInnlegg: 1384
20.09.09 10:57

Den einaste vegen for KrF å gå no, er eit samarbeid med FrP om regjering. Me kan rett og slett ikkje akseptere eit raudgrønt regime i 12 år samanhengande. Viss KrF ikkje søker til høgresida innan neste stortingsval, vil dette vå alvorlege konsekvensar for landet.

toreslordahl
toreslordahlInnlegg: 892
20.09.09 21:42

Reformisten skrev: "Viss KrF ikkje søker til høgresida innan neste stortingsval, vil dette vå alvorlege konsekvensar for landet"

Alvorlige konsekvenser har rammet land tidligere i historien, det kan se ut som om vi kan havne i denne kategorien vi også men det vil komme lysere dager, etter at sosialismen har vist sitt sanne ansikt også her i landet!

For meg ser det ut til å skje ved at verdens rikeste folk blir ruinert av høye skatter og avgifter basert på inntekter og formue VI ikke har!

 

Upassende innlegg?

toreslordahl
toreslordahlInnlegg: 892
13.10.09 03:22

REFORMISTEN SKREV: "Den einaste vegen for KrF å gå no, er eit samarbeid med FrP om regjering. Me kan rett og slett ikkje akseptere eit raudgrønt regime i 12 år samanhengande. Viss KrF ikkje søker til høgresida innan neste stortingsval, vil dette vå alvorlege konsekvensar for landet"

Personlig tror jeg det er best for landet om FrP regjerer uten "knottene" KrF og Venstre i nærheten av roret, disse to miniatyrene har vel egentlig ikke utgjort noe som helst annet enn "tuva som veltet lasset" 

William S
William SInnlegg: 10189
14.10.09 09:27
toreslordahl: Reformisten skrev: "Viss KrF ikkje søker til høgresida innan neste stortingsval, vil dette vå alvorlege konsekvensar for landet" Alvorlige konsekvenser har rammet land tidligere i historien, det kan se ut som om vi kan havne i denne kategorien vi også men det vil komme lysere dager, etter at sosialismen har vist sitt sanne ansikt også her i landet! For meg ser det ut til å skje ved at verdens rikeste folk blir ruinert av høye skatter og avgifter basert på inntekter og formue VI ikke har!

Alvorlige konsekvenser har vel stortsett hendt land hvor markedskreftene har fått fritt spillerom. Som feks i USA...

Av en eller annen merkelig grunn skjer slike ting alltid når en republikaner sitter med presidentmakta...

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg